condoom

Te snel klaar in bed? Dat wil geen enkel man meemaken

Een man wil vaak dat zijn uiterlijk een beetje stoer is. Hij wil goede kleding dragen, een mooie auto rijden en veel succes in het leven hebben. Allemaal zaken die zorgen voor een leuk imago. Dit heeft natuurlijk allemaal met het ego van de man te maken.

Wanneer we het over seks hebben, dan hebben mannen ook graag een bepaald beeld over zichzelf. Ze willen bijvoorbeeld vaak een groot geslachtsdeel hebben. En kijken vaak in de spiegel naar zichzelf om dit te bewijzen. Daarnaast willen veel mannen dat hun vrouw of vriendin een leuke tijd heeft tussen de laken.

Het liefste willen ze horen dat ze nog nooit zo lekkere seks gehad heeft. Als een man dus problemen heeft met snel klaarkomen, kan dit een behoorlijk probleem zijn. Dit kan echt voor een deuk in het ego van de man zorgen. Als vrouw moet je hier dus wel voorzichtig mee omspringen. Lees meer op ikkomtesnelklaar.com over dit onderwerp. In dit artikel geven wel ook enkele tips.

Wat als je vriend te snel klaarkomt?

Wanneer je vriend problemen heeft in de slaapkamer met het snel klaarkomen, dan is dit voor jou als vrouw natuurlijk ook niet leuk. Misschien kan het een beetje grappig overkomen, maar het laatste wat je moet doen is er een grapje over maken. Ook niet om het luchtig te maken. Bespreek het gewoon serieus en probeer samen naar een oplossing te zoeken.

Als jullie al langer samenzijn, dan vrijen jullie waarschijnlijk zonder een condoom. Het is een goed idee om voorlopig weer eens met condoom te gaan vrijen. Door het rubber wat tussen jullie inzit, heeft hij een stuk minder stimulatie op de belangrijkste plek en dit kan er zeker voor zorgen dat hij het langer uit kan houden.

Het is misschien net een beetje minder lekker, maar dat maakt natuurlijk niet uit. Er zijn overigens ook condooms verkrijgbaar die speciaal zijn ontwikkeld om het langer vol te houden tussen de lakens. Ook dit zou je natuurlijk kunnen overwegen om eens aan te schaffen, ze kosten niet heel veel meer dan reguliere condooms. Je kunt ze ook op dezelfde plekken aanschaffen.